Supe

                                       Supa de linte cu spanac
             Ingrediente:
1 cana de linte
5 cani de apa, 1 frunza de dafin.
2 linguri ulei de masline.
o ceapa taiata marunt,
2 catei de usturi, maruntit.
300 gr spanac proaspat, taiat apoi tocat.
1 cana pasta de rosii
sare, piper dupa gust.
Mod de preparare:
 Se pune intr-o oala lintea, apa, fr de dafin, sare, piper. Intr-o tigaie se pune ceapa si usturoiul sa se caleasca, apoi se adauga spanacul. Cand lintea este aproape fiarta, se pune spanacul cu ceapa si se adauga pasta de rosii. Se mai fierbe cateva minute si se mai condimenteaza dupa gust daca e nevoie.  


          Supa de pui cu legume   
                 
Se fierbe carnea. In zeama de pui se pune o ceapa intreaga,cartofi, morcovi (legumele trebuie lasate mai mari pentru ca sa-si pastreze savoarea. la sfarsit se pune patrunjel verde si marar la alegere.


                Ciorba radauteana din piept de pui cu legume si      smantana 
                     
                      Ciorba de perisoare


                     
                     
                             Supa de legume cu smantana


                              
           
                          Supa de naut cu legume


                         
                      
                       Supa crema de brocoli cu somon


                        

                     Ciorba de somon cu legume


                   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu