Supa de linte cu spanac
Ingrediente:
1 cana de linte
5 cani de apa, 1 frunza de dafin.
2 linguri ulei de masline.
o ceapa taiata marunt,
2 catei de usturi, maruntit.
300 gr spanac proaspat, taiat apoi tocat.
1 cana pasta de rosii
sare, piper dupa gust.
Mod de preparare:
Se pune intr-o oala lintea, apa, fr de dafin, sare, piper. Intr-o tigaie se pune ceapa si usturoiul sa se caleasca, apoi se adauga spanacul. Cand lintea este aproape fiarta, se pune spanacul cu ceapa si se adauga pasta de rosii. Se mai fierbe cateva minute si se mai condimenteaza dupa gust daca e nevoie.
Supa de pui cu legume
Se fierbe carnea. In zeama de pui se pune o ceapa intreaga,cartofi, morcovi (legumele trebuie lasate mai mari pentru ca sa-si pastreze savoarea. la sfarsit se pune patrunjel verde si marar la alegere.
Ciorba radauteana din piept de pui cu legume si smantana
Ciorba de perisoare
Supa de legume cu smantana
Supa de naut cu legume
Supa crema de brocoli cu somon
Ciorba de somon cu legume
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu